Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 -----
06 . 20 Az új játéktér megnyitása!
05 . 20 Az oldal újra nyitotta kapuit!
05 . 13Az oldal épül, szépül!
Tanórák
•Ki tartja, mikor és hol a következő órát?

•Ki tartja, mikor és hol a következő órát?
A hónap...
Női karaktere
Férfi karaktere
Párja
Chatbox
Kiemelt társoldalaink
Hold

AKTUÁLIS HOLD ÁLLÁS

Latest topics
» Keresett karakterek listája
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyHétf. Jún. 20, 2016 4:36 pm by Aisha Liward

» Hírek és újítások!
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyHétf. Jún. 20, 2016 12:57 pm by Shady

» Régi és új tagok! MARADOK!
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyPént. Jún. 10, 2016 6:04 pm by Vendég

» Foglalt avatárok
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyPént. Jún. 10, 2016 5:53 pm by Nolen J. Park

» Nolen J. Park szobája
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyHétf. Május 30, 2016 3:09 pm by Shady

» Játssz velem!
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyVas. Május 29, 2016 7:41 pm by Genna Hopkins

» Anwarion szerepjáték
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyVas. Május 29, 2016 4:22 pm by Shady

» Színkavalkád
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyVas. Május 29, 2016 3:03 pm by Genna Hopkins

» Genna Hopkins
Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára EmptyVas. Május 29, 2016 2:34 pm by Shady

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (78 fő) Vas. Jún. 17, 2012 6:35 pm-kor volt itt.
Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Világunk kizárólag szórakozásból jött létre.

Az oldalon található képek a Google keresőoldaláról származnak.

A kinézetet Mikhail dobta össze a felsorolt oldalak kódjai alapján:

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
fel le

Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára Empty Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára

Témanyitás by Shady on Vas. Aug. 02, 2015 12:46 pm


Beavatás a beavatatlanoknak

Az Éjszaka Háza a Vámpírinternátus, magyarra lefordítva egy iskola, ahol a megjelölt fiatalok tanulhatnak. A kiváltságos ifjúságot 16 évesen választja ki Nüx a vámpírok istennője, minden fiút és lányt a Nyomkereső jelöli meg. Teljesen mindegy, hogy éppen hol tartózkodsz, ő még napközben is rád talál, nem lehet előle elbújni, nincs ellene semmi varázslat. A 16. születésnapod előtt pontosan egy héttel elkezdesz rosszul lenni, nyomott vagy ingerlékeny és nagyon sokat köhögsz. Ezen a héten keres meg a vámpír férfi és ujját a homlokod közepére nyomva megkapod a zafírkék félhold alakú Jelet! Ezután érdemes mielőbb a legközelebbi Éjszaka Házába indulni, vagy nagyobb az esélye, hogy nem éled túl az átváltozást. A jelölteknek szükségük van a vámpírok jelenlétére hogy erősek maradjanak. Ahogy a Jel rád kerül, onnantól nagyon zavaró lesz a napfény számodra. Nem égsz el, meg semmi hozzáhasonló, de nagyon kellemetlen lesz.
Az Éjszaka Házában is rendes tanítás van, pusztán annyi a legnagyobb változás, hogy a Jelöltek nappal alszanak és éjjel vannak ébren. A Vámpírinternátus vezetője a Főpapnő, a tanárok a Professzor megszólítást jobb kedélyűen veszik. Igen is ha szabályt szegsz büntetés jár érte, mint minden normális iskolában. Négy évfolyam van, Harmadéves, Negyedéves, Ötödéves, Hatodéves. Ki kell persze kötni azt is, hogy nem mindenki kaphat különleges képességet, tisztában kell lenned azzal is, hogy Nüx végig kíséri a fejlődésed, ha pedig nem felelsz meg az elvárásainak akkor a tested elutasítja az átváltozást és meghalsz. De ez sem ilyen egyszerű, ez inkább fájdalmas és félnek tőle a jelöltek. Köhögni kezdesz, majd egy idő után vér ömlik ki a szádon, majd pedig elhagy a lelked.
Minden Iskolában van egy Templom melyet Nüx Templomának hívnak, előtte az Istennő szobra áll, belül pedig minden csupa pompa és cifra. Itt tartják az iskolai szertartásokat, különösen a neves ünnepeken. A négy elemnek és a szellemnek imádkoznak ilyenkor, a szertartást a főpapnő végzi. Ugyan ilyen szertartásokat a diákok is csinálnak, erre külön csoportjuk van és csak a legjobbak kerülhetnek be oda, ez a csoport a Sötétség Lányai és Fiai, ők az Éjszaka Háza Klikk-je ha szabad így fogalmazni.


Az emberek tudnak a vámpírokról, és amennyire mostanában elszaporodtak félnek is tőlük, épp ezért alakult egy titkos rend, az "Árnyak követői".

Az Árnyak: Lachain és Lumine

Az árnyak követői az ő "gyermekeik", alattvalóik. Minden idők leggonoszabb boszorkány mestereinek követői. Minden piszkos munkát ők végeznek el, mondhatni ők a rossz fiúk a vámpírok és emberek világában. Lachain és Lumine sosem mutatkoznak, ők csak a parancsot osztogatják. Az árnyak követőit kevesen ismerik fel, semmi jelet nem veszel észre, talán csak azt, hogy a közelükben kiráz a hideg. Nem támadnak nyíltan, ők a hátba támadás mesterei. Alattomosak és nem riadnak vissza semmitől. Bármilyen eszközzel felléphetsz ellenük, szívósak de nem elpusztíthatatlanok. Ez a csoport egyenlőre kis létszámú, azért jött létre, hogy kívülről ostromolják az Éjszaka Házát. Lachain és Lumine olyan médiumok akik boszorkány mesternek hívják magukat, feltaláltak egy olyan szert ami a vámpírság ellen jó. Jelenleg még nem használták, így nem tudni a hatását.


Emberek és Vámpírok között létezik egyfajta "kötelék", ezt hívják Megbélyegzésnek. Leggyakrabban Vámpír és ember között alakulhat ki mikor a vámpír sokszor érintkezik az emberi vérrel közvetlenül. Persze ehhez kell az is, hogy már bizonyos kötelék legyen a két személy között. Eztán az embert le sem lehet lőni, mindig a vámpírja közelében szeretne lenni, olyan, mint egy rossz megszállott.

Este éjfél után nem tanácsos kijárni az iskolán kívül, ha mégis megpróbálnád vigyázni kell hogy ne ismerhessenek fel. Minden Jelölt kap a beköltözésekor alapozót amivel elfedheti a jelet a homlokán. Mint az Éjszaka Házában érvényes szabályzat, használni kell, hogy az emberek ne jöjjenek rá, főleg most, ilyen vészterhes időkben.
Az iskolát nem csak kívülről akarják bombázni, sajnos belső ember is mesterkedik, ugyanakkor még ez sem túl tiszta dolog. Erebosz fiaira szüksége van a Jelölteknek és az iskolának is. Légy részese ennek a csodának és alakítsd az Éjszaka Háza sorsát.


A hozzászólást Shady összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 19, 2016 6:54 pm-kor.


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára Vhfccx

“A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.”
Shady
Shady

http://azejszakahaza.hungarianforum.net
Hozzászólások száma :
963

Pontok :
1920

Reputation :
0

Join date :
2011. Apr. 29.

Age :
28

Tartózkodási hely :
A játktér bármely pontján...

Idézet :
Csak érted, remélem megérted regényem, csak értünk remélem elég lesz, mert én nem....


Adminisztrátor
Adminisztrátor

Vissza az elejére Go down

Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára Empty Re: Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára

Témanyitás by Shady on Vas. Aug. 02, 2015 2:15 pm


Vörös Vámpírjelöltek

Ugyanakkor még egy kis friss információ, a mai naptól fogva vörös vámpírjelöltek is regisztrálhatóak az oldalra. Ennek a menete az, hogy miután megjelöltek, bekerültél az Éjszaka Házába, sajnos nem úgy éltél ahogy kellett volna, így Nüx megtagadta azt hogy tovább élj, ám mivel van akinek a vérétől újra feltámadhatsz, így Ever Rose Hill-ben leszel újra öntudatodnál, mert Fawn professzor vére olyan mágiával van átitatva amit még nem láttak. Így ismét életet lehel beléd, de már sokkal gonoszabb és szívósabb leszel, mint a társaid akikkel anno együtt kezdhetted az iskolát. Immár a büdös és kellemetlen vasúti alagútrendszerben élsz majd, mivel az iskola területére nem teheted be a lábad ha jót akarsz. Természetesen innentől a félhold is rubintként világít a homlokodon és normális Jelölt társaid rettegni fognak tőled ha épp meglátnak. Ugyanakkor az emberi étel már nem lesz laktató hatással rád, csak a vér amit Fawn Professzor hoz majd hogy életben tartson.
Azt persze mondanom sem kell, hogy a Professzor akitől az életet kaptad nincs egyedül, csak még ő sem tud róla. Legyen nyitva a füled és a szemed is.


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára Vhfccx

“A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.”
Shady
Shady

http://azejszakahaza.hungarianforum.net
Hozzászólások száma :
963

Pontok :
1920

Reputation :
0

Join date :
2011. Apr. 29.

Age :
28

Tartózkodási hely :
A játktér bármely pontján...

Idézet :
Csak érted, remélem megérted regényem, csak értünk remélem elég lesz, mert én nem....


Adminisztrátor
Adminisztrátor

Vissza az elejére Go down

Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára Empty Re: Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára

Témanyitás by Shady on Kedd Aug. 11, 2015 2:28 pm


Jelek


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára K37x2f
A HARMAD ÉVESEK JELE
Egy ezüst spirál mely Nüx istennő labirintusát ábrázolja és ez jelképezi a kezdetet a frissen megjelölt Vámpírjelöltek számára, ahogy elindulnak az éjszaka útján új életükben és a vámpírrá válás felé megteszik az első lépéseket és az út első felében megismerkednek mindazzal amire elengedhetetlenül szükségük lesz ahhoz hogy teljes értékű tagjai legyenek a vámpír társadalomnak.


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára 2mqkb4h
A NEGYED ÉVESEK JELE
Erósz aranyszárnyait jelképezi, melyek az úton való előrehaladást jelzik ugyanakkor azt is hogy Nüx istennő is képes szeretni.
Erósz a szerelem istene Nüx leszármazottja.


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára 2w4fk2d
AZ ÖTÖDÉVESEK JELE
Nüx aranyhintója amely az éjszakai égbolton csillagokat húz maga után.
A csillagok az eltelt éveket szimbolizálják melyek elteltével a Vámpírjelöltek rengeteg új információval, élménnyel és tapasztalatokkal gazdagodtak. Maga az aranyhintó pedig a tovább haladást szimbolizálja.


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára 24vlfnd
A HATODÉVESEK JELE
Itt a 3 sors istennő, a Moirák, Nüx gyermekei találhatók és a 3 ollójuk melyekkel az emberek élet fonalát vágták el a mítoszok szerint.
Az ollók itt azt szimbolizálják hogy a Vámpírjelöltek ideje lassan lejár az Éjszaka Házában és átesnek az Átváltozáson, vagy épp belehalnak abba hogy a szervezetük elutasította az átalakulást.


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára 298mmw
A TANÁROK JELE
Ezen Nüx istennő látható amint két kezét az ég felé emelve egy ezüst félholdat tart.
Ez jelképezi azt hogy a tanárok mindenben segítik a fiatal vámpírjelölteket.


Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára Vhfccx

“A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.”
Shady
Shady

http://azejszakahaza.hungarianforum.net
Hozzászólások száma :
963

Pontok :
1920

Reputation :
0

Join date :
2011. Apr. 29.

Age :
28

Tartózkodási hely :
A játktér bármely pontján...

Idézet :
Csak érted, remélem megérted regényem, csak értünk remélem elég lesz, mert én nem....


Adminisztrátor
Adminisztrátor

Vissza az elejére Go down

Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára Empty Re: Éjszaka Háza dióhéjban avagy beavatás a beavatatlanok számára

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.