Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 -----
06 . 20 Az új játéktér megnyitása!
05 . 20 Az oldal újra nyitotta kapuit!
05 . 13Az oldal épül, szépül!
Tanórák
•Ki tartja, mikor és hol a következő órát?

•Ki tartja, mikor és hol a következő órát?
A hónap...
Női karaktere
Férfi karaktere
Párja
Chatbox
Kiemelt társoldalaink
Hold

AKTUÁLIS HOLD ÁLLÁS

Latest topics
» Keresett karakterek listája
Csoport leírások! EmptyHétf. Jún. 20, 2016 4:36 pm by Aisha Liward

» Hírek és újítások!
Csoport leírások! EmptyHétf. Jún. 20, 2016 12:57 pm by Shady

» Régi és új tagok! MARADOK!
Csoport leírások! EmptyPént. Jún. 10, 2016 6:04 pm by Vendég

» Foglalt avatárok
Csoport leírások! EmptyPént. Jún. 10, 2016 5:53 pm by Nolen J. Park

» Nolen J. Park szobája
Csoport leírások! EmptyHétf. Május 30, 2016 3:09 pm by Shady

» Játssz velem!
Csoport leírások! EmptyVas. Május 29, 2016 7:41 pm by Genna Hopkins

» Anwarion szerepjáték
Csoport leírások! EmptyVas. Május 29, 2016 4:22 pm by Shady

» Színkavalkád
Csoport leírások! EmptyVas. Május 29, 2016 3:03 pm by Genna Hopkins

» Genna Hopkins
Csoport leírások! EmptyVas. Május 29, 2016 2:34 pm by Shady

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (78 fő) Vas. Jún. 17, 2012 6:35 pm-kor volt itt.
Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Világunk kizárólag szórakozásból jött létre.

Az oldalon található képek a Google keresőoldaláról származnak.

A kinézetet Mikhail dobta össze a felsorolt oldalak kódjai alapján:

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
fel le

Csoport leírások!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Csoport leírások! Empty Csoport leírások!

Témanyitás by Shady on Szer. Május 18, 2016 8:38 am


Vámpírjelöltek!

Fiatalok, lányok és fiúk. Tizenhat évesen jelöli meg őket az Éjszaka Háza nyomkövetője(Férfi vámpír). Zafírkék félhold körvonal kerül a homlokuk közepére. Négy évfolyamban találhatod meg őket (Harmad, Negyed, Ötöd illetve Hatodévesként), kezdésnek harmad és negyedéves diák karaktereket lehet hozni. A diákoknak kezdetben nincs képességük, illetve van akinek nem is lesz egyáltalán. Bármelyik évfolyamban dönthet úgy az Istennő (Nüx), hogy a diák nem felel meg az elvárásainak, hanyagul, magára nem figyelve él, így belehalhat az átváltozásba! Ugyanakkor aki hatodéves lehet nagy eséllyel válhat felnőtt vámpírrá, hogy az Istennő kedvében járjon, ilyenkor jó eséllyel a képessége is megadatik. Illetve vannak jelöltek akikhez macskák csatlakoznak miután beléptek az iskolába. A macskák imádják a vámpírokat, jelölteket.Vámpírok!

Miután hatodévesből vámpír lettél a Zafírkék félhold körvonal először csak beszíneződik, majd későbbi jó cselekedetekkel, életmód váltással, újabb "tetoválásokat" kapsz az Istennőtől, mely végül egész tested behálózhatja. Nem árt tudni, hogy az átváltozás majdnem ugyan annyira fáj, mint ha a tested még iskolás éveiben elutasítaná az átváltozást. Van képessége a vámpíroknak, de megeshet hogy semmi haszna és sosem használod majd, vagy nem is kapsz, csak örülsz annak, hogy felnőttél.Professzorok!

Az Éjszaka Háza tanárai! Felnőtt vámpírok annyi plusszal, hogy biztosan van két képességük, az egyik ahhoz kapcsolódva amit tanítanak. Gyorsan regenerálódnak, mint a jelöltek, de nagyobb a fájdalom küszöbük. Megkövetelik a tiszteletet maguknak és be is tartatják a rendet. Figyelnek a fiatalokra és mentorkodnak felettük, hogy kísérjék a hosszú úton őket.Erebosz Fiai!

Az Éjszaka Háza harcosai! Csak felnőtt férfiak lehetnek, izmosak, inkább a testi erőt, sem mint a képességet kapták az Istennőtől. Nagy valószínűséggel ha tíz harcosból kettőnek van képessége akkor sokat mondtam. Egy távoli szigeten képzik őket Sky szigetén, mindent elnyomnak, csak a valós érzelmek maradnak, a sóvárgás például az anyagiak iránt teljesen megszűnik. Mindazonáltal jelölt fiúk is beállhatnak tanulónak. A lényeg hogy egy harcos elvállalja a kiképzését és végül esküt tegyen egy hölgynek! (Bővebb információ Erebosz fiainak feltűnésénél!)Árnyak követői!


Az Árnyak: Lachain és Lumine
Az árnyak követői az ő "gyermekeik", alattvalóik. Minden idők leggonoszabb boszorkány mestereinek követői. Minden piszkos munkát ők végeznek el, mondhatni ők a rossz fiúk a vámpírok és emberek világában. Lachain és Lumine sosem mutatkoznak, ők csak a parancsot osztogatják. Az árnyak követőit kevesen ismerik fel, semmi jelet nem veszel észre, talán csak azt, hogy a közelükben kiráz a hideg. Nem támadnak nyíltan, ők a hátba támadás mesterei. Alattomosak és nem riadnak vissza semmitől. Bármilyen eszközzel felléphetsz ellenük, szívósak de nem elpusztíthatatlanok. Ez a csoport egyenlőre kis létszámú, azért jött létre, hogy kívülről ostromolják az Éjszaka Házát. Lachain és Lumine olyan médiumok akik boszorkány mesternek hívják magukat, feltaláltak egy olyan szert ami a vámpírság ellen jó. Jelenleg még nem használták, így nem tudni a hatását. Az árnyak követői nagyon erős emberek!Vörös vámpírjelöltek!

Ha a tested elutasította az átváltozást meghaltál! Nincs tovább. Legalábbis a társaid ezt hihetik. De manapság már több rossz ér minket, mint hinnéd. Illetve téged kedves haldokló, mert az Éjszaka Házán belül egy tanár nem igazán enged végső békére. Vére által kicsit zombi szerű leszel, de valahol élő. A zafírkék félhold színezetlen marad ugyan de rubintvörös színben kezd el pompázni. Neked már nem lesz tápláló az emberi étel, csak a vér fog éltetni. Lényegében te leszel a rossz vámpír!
Sötétség Lányai és Fiai!

Az Éjszaka Háza diák Klikkje! Jelenlegi vezető: Asaliah Imbecairwen. Ide csak akkor kerülsz be ha elég befolyásos vagy, vagy megtetszel a vezetőnek. Akik a Klikket vezetik ők már képességgel rendelkeznek. Néha tartanak diákgyűlést, nem árt odafigyelni, ha egyszer kihagyod többé nem várnak.
Ember!

Mint minden normális esetben, nekünk is szükségünk van emberekre. Halandókra, akik élnek a városban, mit sem sejtve arról, hogy a vámpírok léteznek. Ők azok akik nem is akarják, hogy tudjanak róla, csak élik szokványos életüket, azt a monoton sivár semmit mondó halandó életet. Van aki bolt vezető, van aki beosztott, de így kerek a történet


(Bármilyen kérdésed van még, ha valami nem tiszta ne habozz rákérdezni, senki sem harap azért, mert nem ismered rendesen a világot. Szívesen segítünk.)


Csoport leírások! Vhfccx

“A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi.”
Shady
Shady

http://azejszakahaza.hungarianforum.net
Hozzászólások száma :
963

Pontok :
1920

Reputation :
0

Join date :
2011. Apr. 29.

Age :
28

Tartózkodási hely :
A játktér bármely pontján...

Idézet :
Csak érted, remélem megérted regényem, csak értünk remélem elég lesz, mert én nem....


Adminisztrátor
Adminisztrátor

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.