Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Hírek
00 . 00 -----
06 . 20 Az új játéktér megnyitása!
05 . 20 Az oldal újra nyitotta kapuit!
05 . 13Az oldal épül, szépül!
Tanórák
•Ki tartja, mikor és hol a következő órát?

•Ki tartja, mikor és hol a következő órát?
A hónap...
Női karaktere
Férfi karaktere
Párja
Chatbox
Kiemelt társoldalaink
Hold

AKTUÁLIS HOLD ÁLLÁS

Latest topics
» Keresett karakterek listája
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyHétf. Jún. 20, 2016 4:36 pm by Aisha Liward

» Hírek és újítások!
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyHétf. Jún. 20, 2016 12:57 pm by Shady

» Régi és új tagok! MARADOK!
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyPént. Jún. 10, 2016 6:04 pm by Vendég

» Foglalt avatárok
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyPént. Jún. 10, 2016 5:53 pm by Nolen J. Park

» Nolen J. Park szobája
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyHétf. Május 30, 2016 3:09 pm by Shady

» Játssz velem!
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyVas. Május 29, 2016 7:41 pm by Genna Hopkins

» Anwarion szerepjáték
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyVas. Május 29, 2016 4:22 pm by Shady

» Színkavalkád
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyVas. Május 29, 2016 3:03 pm by Genna Hopkins

» Genna Hopkins
Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró EmptyVas. Május 29, 2016 2:34 pm by Shady

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (78 fő) Vas. Jún. 17, 2012 6:35 pm-kor volt itt.
Köszönet
Köszönet jár P.C. Cast & Kristin Cast-nak, hogy megalkották ezt a remek világot, ahol most mi is otthonra lelhettünk a vámpírjelöltek között.

Az oldal vezetőségének tagjainak, akik nem mások mint Shady, Mikhail, Lumiere ; nélkülük nem működhetne igazán az oldal.

Világunk kizárólag szórakozásból jött létre.

Az oldalon található képek a Google keresőoldaláról származnak.

A kinézetet Mikhail dobta össze a felsorolt oldalak kódjai alapján:

Skin hecho por Hardrock de Captain Knows Best. Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc, litot Europa usa li sam vocabular.

Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilite de un nov lingua franca: On refusa continuar payar custosi traductores.
fel le

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró Empty Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Témanyitás by Alexander Professzor on Pént. Aug. 24, 2012 11:35 pm

Oly szenvedéllyel csókoltam amitől éreztem testének remegését, s amint pólóm alá nyúlt, nem tudtam türtőztetni magam. Érintésétől hideg futkosott a hátamon, s ott lent már érzékelni lehetett a hangulat forróságát. Cassie fenekébe markoltam, oly erősen, hogy aprócska nyögést váltottam ki vörösen izzó ajkai közül.
Ledobtam ingét, mely haláliasan zavart rajta, s eldobtam szobám legtávolabbik szegletébe, hogy látni ne láthassam. Ujjatlan felsője seperc alatt szétfoszlott kezeimbe, s oly gyereki örömmel csókoltam kebleit, hogy bármelyik férfi társam megirigyelhetett volna.
Babráltam keveset melltartó pántjával, s amint beadták a derekukat olyas gyönyöröket tartottam kezeimben, melyeket nem szeretnél másnál látni. Lágy csókokkal halmoztam el egyik keblét, majd a másikat. Míg lágyan harapdáltam egyik mellbimbóját, a másikat kezemmel kényeztettem. Megpödörtem, megcsíptem, majd megcsókoltam. S néha-néha megnyaltam. Cassie fokozódó nyögései, csak még keményebbé tettek, de tudtam, hogy amit csinálok, azt ő is díjazza.
Békében hagytam melleit, mivel már vörös szín borította szegényeket, s Cassie orcája már úgy kipirosodott mint egy frissen megért alma. Így hát visszavettem a tempóból, s leheletnyi csókokkal borítottam be nyakát, majd fülcimpájához érve gyengéden beleharaptam, mely vágyakozó sóhaj kísérelt. Visszatértem hát ajkaihoz, s nyelvemmel megcirógattam övét mihelyst gyors táncra perdültek.
Hajába túrtam, magara húzva őt, hogy érezzem kebleit mellkasomon, s tudjam ez felejthetetlen éjszaka lesz.
Erőssén megfogtam derekát, csípőmhöz szorítva, hogy mutassam meg neki, milyen fokú keménységet okozott, már csak puszta jelenlétével, s formás tüneményével.
Alexander Professzor
Alexander Professzor

Hozzászólások száma :
80

Pontok :
83

Reputation :
0

Join date :
2011. Oct. 31.

Tartózkodási hely :
Éjszaka Háza

Idézet :
Women are always beautiful. ~Ville Valo~


Vámpír
Vámpír

Vissza az elejére Go down

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró Empty Re: Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Témanyitás by Cassie Linn on Szomb. Aug. 25, 2012 1:09 am

Hihetetlen érzés volt mellette. Rég éreztem hasonlóképp. Tudtam, hogy ez most nem egyszerű sz_x lesz, ez valami több annál, valami, ami megmarad az emlékezetben rengeteg ideig. Valami, amihez hasonlítgatsz később, amit újra és újra át akarsz élni. Egy pont az életben, ahová bármikor visszatértnél. Mély nyomot hagy, nem ereszt.
Én sem eresztettem őt, és fordítva, csak míg a ruháinktól szabadítottuk meg egymást. Félmeztelenül feküdtünk a földön, hátravetett fejjel élveztem minden egyes csókját, minden érintését. Halk sóhajok hagyták el ajkaim. Lábaimmal közrefogtam derekát, magamhoz húztam, hogy elérjem ajkait, de ahelyett, hogy megcsókoltam volna, csak kerülgettem azt. Néhányszor összeért ugyan a szánk, de leginkább csak egymás lélegzetét éreztük magunkon. Szemeibe nézve játszadoztam, kezem közben nadrágja gombjával babrált, másik nyakán nyugodott. Nem akartam ugyan elsietni semmit, de nem igazán bírtam már magammal, teljesen belém itta magát, közelsége elvette a józanságom.
Határozottan tapadtam végre ajkaira, hozzápréseltem magam, majd fölé másztam. Ahol értem, csókoltam, óvatosan harapdáltam nyakát és mellbimbóját, szép lassan lefelé haladva. Az előbb már elbántam a gombokkal, most már csak el kellett tüntetnem a nadrágot, és az alsóneműt, hogy előkerüljön már erősen merevedő férfiassága.
Szándékosan borzasztóan kínzó lassúsággal húztam le róla, külön-külön mindkettőt, majd még mindig visszafogott gyorsasággal haladtam kincse felé. Óvatos mozdulatokkal értem hozzá, legérzékenyebb pontját hanyagolva, nyelvemmel játékos mozdulatokat téve. Igyekeztem mindent tökéletesen csinálni, odafigyelni, elhúzni a dolgot, hogy igazán emlékezetes lehessen. Mikor végre teljességében számba vettem, szívverését is gyorsabbnak éreztem. Lassan kezdtem mozgatni fejem, nyelvem továbbra is ficánkolt, épp úgy, hogy élvezze a kezelést.
Cassie Linn
Cassie Linn

Hozzászólások száma :
189

Pontok :
190

Reputation :
0

Join date :
2011. Oct. 16.

Age :
26

Tartózkodási hely :
Csillámpóni háló

Idézet :
roses are red, BACON


Ötödéves
Ötödéves

Vissza az elejére Go down

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró Empty Re: Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Témanyitás by Alexander Professzor on Szomb. Aug. 25, 2012 1:43 am

Nőies kezei olyan jól tudtak bánni velem, hogy szerintem azt sem venném észre ha eladna véletlenül. Nem olyan típus volt aki ezer meg ezer szeretkezés után, már rutinosan csinálja, hanem hagyta érzékeltetni, hogy ez mégis más. A testéből áradó vonzalom sok mindent elárul, vágyakozó tekintete igéket ültet benned, majd várja, hogy az megnőjön és elpattanjon. Gyorsan megszabadult többi ruhámtól, s egy megelégedett mosollyal kezdte kézre venni farkam. Bár nem lepődtem, meg, hogy direkt húzza, direkt csinálja lassan. Remegve szenvedtem, ahogyan zsigereimből kívántam érintését, nyelvét, ahogyan édes ajkai rám cuppanak. Olyan lenne mint halottnak a csók, feltámasztó!
De amint nedves ajka rátalált farkam hegyére, abban a pillanatban azt hittem elmegyek ( na jó azért ne túlozzunk, de nagyon jól esett) Nagyon mélyről egy vágytól fakadó rekedt nyögés tőrt ki belőlem. Két kezem hajába túrtam, selymes hajába, mely újabb örömöt okozott számomra, bár óvatos voltam, hogy ne merjem irányítani mozgását. Sokan nem szerették, s főleg nem akartam, hogy úgy érezze Cassie minthogyha ráerőszakolnám magam. Senki sem szereti annyira ha egy póznát dugdosnak a szájába. Bár olyan jól csinálta.
Miután éreztem, hogyha folytatná akkor abból kicsinyke örömködés lesz, felemeltem fejét s újra magamra húztam. Nyakába csókoltam a görög szerelmi dalok dallamát, majd átfordultam, hogy most én lehessek felül. Simogattam melleit, majd csókokkal borítottam el, hogy érezze, ő nem csak egy lány a sok közül, hanem ő A lány. Akartam, hogy érezze nőnek magát.
Kigomboltam nadrágját, majd eldobtam tanháját a többi ruha köze. Annyira mámoros felhő vett hatalmába, hogy nem bírtam idegekkel, meg akartam örökké tartani ezt a testet, ezeket a gyönyörű nyögéseket. Magammal tartani, mindig kinyitni s beleremegni.
Hevesen csókoltam ajkát, néha beleharaptam, amitől háta ívbe feszült, s melleit mellkasomnak préselt. Isteni érzés volt, mennyei. HA lehetne, ott lent keményebbnél is keményebbé váltam.
Nem vettem le tekintetem róla, úgy nyúltam le kezemmel nedves részéhez. Egyik ujjamat lassan belé helyeztem, majd ütemesen ki-be húzogattam. Homlokom övén volt, s ajkaink alig, hogy összeértek. Forró lehelete, s fokozódó nyögése, gyönyör volt számomra.
Amint ujjaztam, s nedvesedni kezdett, becsúsztattam még egy ujjam, amitől újabb s hangosabb nyögéssel ajándékozott meg. Láttam szemében azt az igazi csontig hatoló vágyat, ezért csókolni kezdtem testét, hogy lábai elég kerüljek. Nem hagytam abba az ujjazást, azt akartam, hogy élvezze, nagyonis élvezze.
Csókot adtam belső combjára, majd csiklójára. Kezem alatt éreztem teste remegését. Így hát teketóriázás nélkül, mivel a nők másabbak mint a férfiak, nyalni kezdtem érzékeny pontját. Körkörösen, majd harapdálva kényeztettem csiklóját, s lassú tempóval az ujjazást.
Hát mondjuk úgy, hogy mikor felnéztem Cassiere, azt a gyönyörtől teli arcot nem lehet szavakkal sem leírni, sem elmondani, csak látni és átérezni.
Alexander Professzor
Alexander Professzor

Hozzászólások száma :
80

Pontok :
83

Reputation :
0

Join date :
2011. Oct. 31.

Tartózkodási hely :
Éjszaka Háza

Idézet :
Women are always beautiful. ~Ville Valo~


Vámpír
Vámpír

Vissza az elejére Go down

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró Empty Re: Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Témanyitás by Cassie Linn on Hétf. Okt. 15, 2012 11:32 pm

Olyan ösztönösen jött mindenféle mozdulat, mintha már évek óta lennénk így kettecskén, egymásra hangolódva, harmóniában. Hátamon feküdve élveztük egymás kényeztetését, kezeim már azt sem tudták, hová nyúljanak, annyira tökéletes volt minden porcikája. Szemeimmel nem mertem elengedni tekintetét, attól féltem, ha behunynám szemeim, ő is eltűnne, csak álommá válna az egész. Nyögéseim, sóhajaim hangja betöltötték a szobát, testem megfeszült. A lepedőbe markoltam, mikor ujjaim belém hatoltak, ajkam az övé után kutatott, de végül eleresztett, csókokkal lepte el testem többi részét, majd legérzékenyebb pontomnál befejezte az utazást. Nyelvével is kényeztetni kezdett, én pedig képtelen voltam továbbra is a csendesebb üzemmódban maradni. Más volt, mint eddig bármikor, valahogy sokkal jobb érzésekkel töltött el, holott tudtam, hogy nem szabadna. Szemeimet most már kénytelen voltam lehunyni, arcomon végigsuhant a gyönyör szikrája. Finom volt, gyengéd és szenvedélyes. Mikor már azt éreztem, ennél jobb semmi nem is lehetne, elérkezett az a pont, mikor már nincs visszaút. Hátam megfeszült, levegőt is alig mertem venni, ujjaim mellbimbóimat keresték. Testem megremegett, aztán boldogság áradt szét testemben. Felhúztam magamhoz, szorosan a testemhez. Végigsimítottam a hátán finoman, hogy körmeim ne sértsék fel túlságosan, vad csókokkal jutalmaztam az előbbi élményért és közben próbáltam kicsit lenyugodni.
Miután sikerült, fölé másztam és lassan magamba segítettem merev dorongját. Óvatosan mozgatni kezdtem csípőmet, mosolyogva figyeltem élvezkedő arcát. Gyorsítottam mozgásomon és próbáltam kiverni a fejemből a friss vér ízét és az ötletet, hogy ilyen formában is megkóstoljam őt…
Cassie Linn
Cassie Linn

Hozzászólások száma :
189

Pontok :
190

Reputation :
0

Join date :
2011. Oct. 16.

Age :
26

Tartózkodási hely :
Csillámpóni háló

Idézet :
roses are red, BACON


Ötödéves
Ötödéves

Vissza az elejére Go down

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró Empty Re: Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Témanyitás by Alexander Professzor on Szer. Júl. 22, 2015 10:17 pm

Fölém tornyosult, Nüx által teremtett Istennő alakjával, s magába helyezte becses falloszom. Mámor hegyek fogtak el, amint megéreztem nedvességét testem legérzékibb pontján. Máris többet akartam, benne lenni napokig, elveszni mézes házikójában. Pandóra szelencéjében!
Mire észbe kaptam, vadul csókoltam száját, hátára fektettem, s hevesebb mozdulatokkal ki-be pásztáztam bensőséges éden kertjét. Nem bírtam magammal. Nyakába temettem arcom, s belélegeztem bőrének észveszejtő illatát. Ahogyan az örömtől alkotott izzadság harmatként jelent meg lüktető testén, s főleg nyakának legveszélyesebbik oldalán. Az ütőerénél.
Ösztöni vágy tört fel belőlem, miszerint vérét is kívántam olya annyira, mint forrón izzó punciát.
Egyre mélyebben, s erősebben hatoltam belé, már nem is hallottam vágytól fűtött nyögését, angyalok áriájához hasonlító hangját. Félelem futott át testén, megremegett, feszülté vált. Ekkor kaptam észbe, hogy mit művelek. Már nem az-az Alexander volt, aki letiporni akarta magának ezt a szép írisz virágot s örökre szagolni halhatatlan illatát, hanem egy vámpír, aki következő prédáját próbálta megerőszakolni.
Leálltam, a vér is megfagyott bennem. Elengedtem vállát, felemelkedtem az ágyról, s megálltam előtte. Meredten néztem a látványra. Ott feküdt… remegett… félelemmel teli tekintettel… az a személy, aki szívemet akár Hádészank adhatná ajándék gyanánt és engedném.
Erőszakos voltam, vállán látszódott még kezem nyoma, ahogy leszorítottam, hogy ihassak véréből. Nem tudtam levenni szememet róla, bámultam bambán, s képtelen voltam felfogni, hogy már halott lenne…
- Szerintem…- szólaltam meg rekedten, amint megtaláltam hangomat. Nyeltem egy nagyot. – Menned kéne.
Alexander Professzor
Alexander Professzor

Hozzászólások száma :
80

Pontok :
83

Reputation :
0

Join date :
2011. Oct. 31.

Tartózkodási hely :
Éjszaka Háza

Idézet :
Women are always beautiful. ~Ville Valo~


Vámpír
Vámpír

Vissza az elejére Go down

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró Empty Re: Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Témanyitás by Cassie Linn on Csüt. Júl. 23, 2015 8:17 pm


Egymásra hangolva mozogtunk, vesztünk el egymásban. Minta ezer meg ezer éve ismernénk egymást, egymás vágyait, kívánságait, ritmusát. Mintha őt nekem teremtették volna, s engem neki.
Maga alá, gyűrt, gyorsított, én pedig képtelen voltam másra gondolni, mint rá. De rövid idő múlva rájöttem, valami nem stimmel. Erősen szorított, mozgása szinte fájdalmat okozott, szemeiben semmi mást nem láttam, csak vágyat, és szomjúságot. Tekintete félelmet keltő volt.
- Alex! - szóltam rá határozottan, de mintha meg sem hallotta volna.    - Alex, ez már fáj! - feljebb emelten a hangom, de semmi reakciót nem kaptam.
Aztán egyik pillanatról a másikra mintha észbe kapott volna, és teljes rémülettel az arcán, lemászott rólam. Az ágy sarkába kucorodtam, tudtam, mitől vált hirtelen ilyenné, de ettől nem lett kevésbé félelmetes a helyzet. Vállamat szorongattam, mikor végre megszólalt.
Mennem kellene, visszhangzott agyamban. Szerelmem. Jól hallottam? Ezek után még ilyeneket mer mondani? Szerelmem? Ez az eset is csak bizonyítja, a diákoknak semmi keresnivalójuk nincs egy tanár mellett. És mégis...
Amilyen gyorsan csak tudtam, összeszedtem a ruháimat, felöltöztem, majd megálltam előtte egy pillanatra. Szomorúan elmosolyodtam, és egy gyengéd csókot leheltem puha arcára, majd nehéz szívvel, de otthagytam, hogy egyedül lehessen.

/overnight - rocker club/
Cassie Linn
Cassie Linn

Hozzászólások száma :
189

Pontok :
190

Reputation :
0

Join date :
2011. Oct. 16.

Age :
26

Tartózkodási hely :
Csillámpóni háló

Idézet :
roses are red, BACON


Ötödéves
Ötödéves

Vissza az elejére Go down

Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró Empty Re: Cassie és Alex - Az írisz és a virágtipró

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.